Betingelser for brug af Pensionistkortet.dk

 • Her finder du de betingelser, der gælder, når du bruger Pensionistkortet.dk.
  Brug af hjemmesiden eller tjenester på hjemmesiden betragtes som accept af betingelserne, og det er derfor vigtigt, at du læser betingelserne grundigt igennem. Betingelserne bliver opdateret efter behov. Du kan holde dig orienteret om de betingelser, der til enhver tid gælder, ved at klikke dig ind på ”Brugerbetingelser” på Pensionistkortet.dk’s forside.
  Betingelserne er senest opdateret den 21. december 2015.

  Hvad er formålet med Pensionistkortet.dk?

  Formålet med Pensionistkortet.dk er at gøre livet sjovere for Pensionister 65+ i Danmark.

  Pensionistkortet.dk er en fordelsklub, hvor du finder fordele, nyheder, konkurrencer, arrangementer, rabatter og forskellige spændende tilbud, som Pensionistkortet giver dig ret til at benytte.
  Vi vil nemlig gerne være medvirkende til at gøre livskvaliteten for pensionister endnu bedre.

  Tilbuddene på hjemmesiden er tilbud som Pensionistkortets annoncører er garant for. Pensionistkortet.dk frasiger sig ethvert ansvar for kvaliteten af tilbuddet. Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at forholde dig kritisk til tilbuddet og selv vurdere, om det svarer til det, du forventer at varen, du køber eller det tilbud, du går efter.

  Hvem ejer Pensionistkortet.dk?

  Pensionistkortet.dk er udviklet af sygeplejerske Pia Brændstrup og tilhører Pensionistkortet.dk ApS (CVR-nummer 31 93 86 94). Alle rettigheder til materialet på hjemmesiden såsom grafik, tekster, lyd, videoer, fotografier, animationer og tegninger tilhører Pensionistkortet.dk ApS eller samarbejdspartnere, der har givet os tilladelse til at bruge materialet. De varemærker, logoer og andre forretningskendetegn, du finder på hjemmesiden, tilhører Pensionistkortet.dk ApS eller partnere, som vi samarbejder med.

  Hvem er ansvarlig for Pensionistkortet.dk?

  Vi gør vores bedste for at sikre, at materialet på Pensionistkortet.dk er korrekt og fyldestgørende, men afgiver ikke nogen garanti herfor. Vi og vores leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller mangler i materiale, ekspertsvar eller tjenester på Pensionistkortet.dk eller for direkte eller indirekte tab eller skade uanset art, som måtte opstå ved brug heraf. Ansvarsfraskrivelsen gælder også i forhold til hjemmesider, som Pensionistkortet.dk linker til.

  Du modtager Pensionistkortet med posten

  Når du accepterer Handelsbetingelserne, og betaler med dit Dankort/beder om at modtage et girokort, som betalingsmetode, modtager du Pensionistkortet i en kuvert, der indeholder vores velkomstbrev og noget reklame for vore samarbejdspartnere med posten.
  Pensionistkortet sendes med B-post og det kan tage mellem 2 - 7 dage fra det tidspunkt, du har bestilt Pensionistkortet, indtil du modtager det med posten.
  Vi tager forbehold for ferie- og sygdom på kontoret, hvor ekspeditionen i givet fald kan tage længere tid.

  Hvordan må materialet og tjenesterne på Pensionistkortet.dk bruges?

  Du må læse alt det materiale og bruge alle de tjenester, der findes på Pensionistkortet.dk lige så meget, du vil. Hvis du støder på materiale, som du gerne vil gemme elektronisk eller have på papir, er du velkommen til at downloade eller udskrive enkelte eksemplarer af materialet, men kun til din egen private brug. Erhvervsmæssig brug af materiale, varemærker, logoer og andre forretningskendetegn på Pensionistkortet.dk uden vores forudgående, skriftlige tilladelse er forbudt.

  Hvis du giver os personlige oplysninger om dig selv, skal oplysningerne være korrekte. Du må altså ikke udgive dig for at være en anden eller give os fiktive oplysninger. Hvis du bevidst giver os forkerte oplysninger, har vi ret til at slette dig som bruger af Pensionistkortet.dk uden varsel. Hvis du bliver opmærksom på, at du ved en fejl har givet os forkerte oplysninger, eller at oplysninger, du har givet os, er forældede, skal vi venligst bede dig give os besked, så oplysningerne kan blive rettet.

  Hvordan behandler Pensionistkortet.dk personlige oplysninger?

  For at du kan bruge tjenesterne på Pensionistkortet.dk, skal vi bruge dine personlige oplysninger såsom navn, fødselsdato og -årstal, e-mailadresse eller telefonnummer. Vi behandler alle personlige oplysninger i overensstemmelse med den lovgivning, der til enhver tid gælder på området, og Pensionistkortet.dk’s persondatapolitik. Du finder vores persondatapolitik under ”Persondatapolitik” i bunden af alle Pensionistkortet.dk’s sider, og vi vil opfordre dig til at læse politikken grundigt igennem.

  Retningslinier for billeder, profilbilleder, skriftlige brugerindlæg og kommentarer samt copyright og ophavsret

  Pensionistkortet ønsker ikke billeder, der virker stødende på de fleste såsom pornografiske, racistiske eller lignende billeder uploadet på Pensionistkortet. 
  Uploader du alligevel den slags billeder på Pensionistkortet, vil de blive slettet hurtigst muligt uden varsel, da vi mener, at stødende billeder overskrider størstedelen af Pensionistkortets brugeres  grænser for, hvad de ønsker at se - uden aktivt at vælge det.
  Er du i tvivl om, om du må uploade et bestemt billede, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

  Det er dit eget ansvar, hvad du skriver/sætter ind på Pensionistkortet.dk.
  Hvis du senere vælger at slette din profil, vil dine skrevne indlæg ikke blive slettet. Vi sletter ikke indlæg på opfordring.
  Alt materiale på www.pensionistkortet.dk tilhører Pensionistkortet.dk - også indlæg, der er sendt til debatten eller grupperne. Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Pensionistkortet.dk. Det, du selv har skrevet, har du selvfølgelig ophavsret til og kan derfor frit vælge at benytte der, hvor du ønsker.
  I det tilfælde skal du ikke spørge Pensionistkortet.dk om lov.

  Pensionistkortet.dk forbeholder sig ret til at bruge alt materiale, som bliver sendt til Pensionistkortet.dk vederlagsfrit, hvor materialet findes passende. Dette vil ske automatisk uden yderligere kontakt.

  Hvordan afklares uenighed?

  Vi gør vores bedste for at sikre, at alle, der bruger Pensionistkortet.dk, får en god oplevelse. Hvis der på trods heraf skulle opstå uenighed imellem Pensionistkortet.dk og en bruger om forhold, som vedrører Pensionistkortet.dk, vil vi i første omgang forsøge at finde en mindelig løsning. Hvis det ikke er muligt at finde en mindelig løsning, er Pensionistkortet.dk og brugeren hver især berettiget til at indbringe uenigheden for domstolene. Enhver uenighed er underlagt danske domstole og dansk ret.

  Tak for din opmærksomhed og rigtig god fornøjelse på Pensionistkortet.dk!